Selasa, 24 Februari 2015

Predviđanja Manchester City vs Barcelona

 Predviđanja Manchester City vs Barcelona

Predviđanja Manchester City vs Barcelona koja je održana na Etihad stadion-Manchesteru u 14:45 U naprednom utakmici Lige prvaka, koji će okupiti timove Manchester City vs Barcelona koja je održana na Etihad stadion, poslije vjeruje da će pokrenuti uzbudljivo i teško. Prije dvije ekipe su se susreli 4 puta, a od sastanka, obje ekipe uspio pokazati svoje najbolje izvedbe s jednako branje 2 pobjede i 2 poraza progutati.

Građanin uspio podići dvije velike pobjede u nizu na domaćem ligi prilikom susreta sa Stoke City 4-1 i 5-0 Newcastle prošle. Trener Manuel Pellegrini je uvjeren sa 2 pobjede, udomiteljske djece samopouzdanje će se povećati i spremna provesti Ligu prvaka, kada su domaćini dolazak gostiju jednog od španjolskih divova Barcelone.

Iako momčad nije uspjela pobijediti u Ligi prvaka prošle sezone preko Barcelone, ali uz trud igrača i bolje performanse u timu, trener Pellegrini je optimističan njegova momčad neće moći služiti igru ​​Barcelone, a posjetitelji će moći isporučiti pobjedu pristalica kada igra održan izravno na Etihad stadionu.

U međuvremenu dikubu posjetitelje Barcelone, naravno, tim neće dati pobjedu za domaćina Manchester City. Tim će izvesti na bilo koji način, kako bi se dao pobjedu u izlet u Etihad Stadium.

Pobjeda je svakako vrlo važno za momčad trenera Luis Enrique u igri ovaj put, kako bi se olakšao taj potez tim da bi mogli plasirati u sljedeći krug u Ligi prvaka ove sezone. Sa uspio pokupiti dvije pobjede u nizu u Ligi prvaka prošle sezone na građanina, Massey et al vjerujem da će se vratiti na ponoviti trenutak da sigurno neće biti lagan pobjeda osvojio je tim Manchester City.

Vrlo zanimljiva igra donijeti dva kandidata između Manchester City protiv Barcelone u Ligi prvaka i Lige prvaka održat će se na Etihad stadion (Manchester) 25. veljače 2015. godine 14:45. U prethodnom susretu Manchester City pretrpio poraz dok je igrao u Barceloni tima sjedištu i kasnije prilika za momčad Manchester City osvetiti poraz.

U tim Manchester City u natjecanju Premier League jučer uspio pobijediti Newcastle momčad s rezultatom od 5-0 na domaćem terenu protiv Manchester City igrač, a sada će se suočiti Barcelona momčad koja je prilično tvrd protivnik. No trener M. Pellegrini izjavio je na tom sastanku će dati svoju stranu žestok otpor pobjede osveti poraz dobivene na dva susreta prošle sezone.

Dok su posjetitelji Barcelona posljednjih pet igara uspješno rekord pobijediti s 4 puta za redom i morao pobijediti jednom kod kuće na Malaga tima jučer. Ovaj tjedan ekipa napravili Luis Enrique će uskoro doći do sjedišta Manchester City i naravno igrači su stvorili uzorak dobre igre dominirati rezultate punu pobjedu u natjecanju UEFA Champions League. Gdje bi Ligabola303 predvidjeti to borba će biti osvojila je ekipa Manchester City sama koji djeluje kao domaćin.

Voditelj 2 Head Manchester City vs Barcelona:

13. ožujak 2014 Barcelona 2-1 Manchester City
19. veljača 2014 Manchester City 0-2 Barcelona
20. kolovoz 2009 Barcelona 0-1 Manchester City
10. kolovoz 2003 Manchester City 2-1 Barcelona

5 Posljednja utakmica Manchester City:

22. veljače 2015 Manchester City 5-0 Newcastle
12 veljača 2015 Stoke City 1-4 Manchester City
7 veljače 2015 Manchester City 1-1 Hull City
1 veljača 2015 Chelsea 1-1 Manchester City
24 siječanj 2015 Manchester City 0-2 Middlesbrough

5 Posljednja utakmica Barcelona:

21. veljače 2015 Barcelona 0-1 Malaga
15 veljača 2015 Barcelona 5-0 Levante
12 veljača 2015 Barcelona 3-1 Villarreal
9. veljača 2015 Athletic Bilbao 2-5 Barcelona
2. veljača 2015 Barcelona 3-2 Villarreal

Timovi Manchester City vs Barcelona:

Manchester City: Hart, Zabaleta, Kompany, Mangala, Kolarov, Nasri, Fernandinho, Y Toure, Silva, Džeko, Aguero.

Barcelona: Bravo, Alves, Pique, Mathieu, Alba, Rafinha, Busquets, Iniesta, Messi, Suarez, Neymar.

Predviđanja rezultat Manchester City vs Barcelona: 2-1

Manchester City vs Barcelona

Hendikep = 1/4: 0

Više od / Manje = 2 3/4

Predviđanja Win = 55% - 45%

Lihat Prediksi Lengkap/Sumber Dari webet webet188.com :














0 komentar:

Posting Komentar